Over ons

Contactgegevens KUBUS Culemborg

Jan Martens

Contactpersoon: Jan Martens

 Telefoon: 0345 - 531853
 Mobiel: 06 53 202 131
 E-mail: culemborg@kubus.nl

 

 Adres: Triosingel 36 C
 Postcode: 4101 XC
 Plaats: Culemborg

Jan Martens. ‘Waarmee kan ik u helpen?’

Mijn naam is Jan Martens, sinds 1 september 2010 actief binnen Kubus met een eigen vestiging in Culemborg. Na de nodige omzwervingen op zowel financieel als managementgebied bij profit – en non profitorganisaties was de tijd rijp om als zelfstandige voor met name het MKB aan de slag te gaan.

De financiële administratie vormt de basis en is tevens het hart voor een succesvolle onderneming. Het opzetten en bijhouden van de administratie alsmede de bijbehorende advisering dient dan ook zorgvuldig en met deskundigheid te gebeuren, zowel voor de onderneming als voor de ondernemer zelf. Dat levert alleen maar voordelen op, direct in de kosten en indirect bij de totale bedrijfsvoering én privé huishouding. Wij, Kubus Culemborg, staan u daarbij met raad en daad 24/7 terzijde, denken daarbij niet alleen als boekhouder maar omdat wij net als u ondernemer zijn, mag u ons ook zien als een echte sparringpartner.

• Wij denken en werken dus pro-actief met u mee;
• Wij doen wat we beloven;
• Wij geven vooraf duidelijkheid in onze kosten;
• Wij maken deel uit van een franchise – organisatie waardoor we wel zelfstandig opereren maar binnen een samenwerkingsverband waardoor ook de kennis en specialismen gedeeld worden (working apart together);
• Wij regelen binnen de organisatie vervanging bij langdurige afwezigheid;

Naast de totale administratieve en adviserende ondersteuning kunt u bij ons ook terecht voor coaching en interim management (inclusief procesbegeleiding).